Flanders Media Karting goes Saalbach met Garage Kennof

Written by Peter Hopmans.

 Op 6 oktober 2016 zal het BV team van Flanders Media Karting opnieuw naar Saalbach trekken voor een exclusief race weekend met tal van bekende mensen.
Iedereen kent inmiddels het event in Ischgl, waarbij FMK de laatste editie heeft gewonnen. Ook Saalbach zet hun neus in dezelfde richting en organiseert een gelijkaardig event ter voorbereiding van het winter/ski seizoen.

Diverse landen, diverse bekende mensen, diverse piloten....de coctail voor een spetterend event waarbij FMK hun beste beentje wilt voorzetten.

Om in alle rust en ontspannen de lange trip te maken, kunnen wij rekenen op onze nieuwe partner, garage Kennof te Oordegem, gespecialiseerd in ondermeer het verhuur van bestelwagens voor personenvervoer. Hun wagenpark is vertrouwd met Oostenrijk, jaarlijks verhuurt men deze voor ski-trips van hun klanten. Deze kunnen voordelig gehuurd worden om in alle comfort en veiligheid te genieten een onvergetelijke ski vakantie.

FMK zal gebruik kunnen maken van een VW Transporter, ongetwijfeld zal je deze zien opduiken in de TV reportage op Sport 40, binnenkort op antenne.

Wensen jullie meer info over de huur van een bestelwagen, neem dan gerust contact met hun voor de scherpe voorwaarden.

banner.001