Neem jij ook deel aan het meest exclusieve kart event?

Written by Peter Hopmans.

Zin in een nieuwe uitdaging? Zin in een mooi prestigieus karting event? Zin om te racen in de Oostenrijkse bergen?
Lees dan snel meer hierover in dit artikel!

Wellicht hebben jullie de laatste jaren het FMK team reeds aan het werk gezien op TV, wanneer zij te gast waren in Oostenrijk tijdens één van de meest prestigieuze karting events. 
Welnu, wisten jullie dat deze ook toegankelijk zijn voor jullie? Wat als.......jullie een team zouden samenstellen om het tegen internationale TV sterren op te nemen, of tegen tal van grote namen uit de autosport....dit alles tijdens een grote covering via televisie, dag- en weekbladen, sociale media, ...

Tijdens het weekend van 18 tot 21 mei 2018 kan dat tijdens de nieuwe 777 Race! Page2 klein

Een endurance race van 7 uren, 7 short races, 7 piloten en 777 minuten party in glamour style.

Reeds meer dan 10 jaar is het FMK team van de partij, het jaarlijkse hoogtepunt voor het team. Ook dit jaar zal FMK opnieuw van de partij zijn. 
Teamchef Peter legt uit : "Ik ben blij dat wij opnieuw van de partij zullen zijn. Met welke piloten, dat weten wij nog niet. Mijn ervaring is dat het echt de moeite waard is om een Belgische wedstrijd te laten vallen, teneinde het event in Oostenrijk te kunnen rijden. Het is dan misschien niet de meest goedkope wedstrijd, maar dat is een Belgische 24 uren race ook niet. En als ik dan bekijk wat je ervoor in de plaats krijgt, dan begrijp ik niet dan men zou twijfelen. Het event is zo professioneel ingericht alsook de rand animatie. Er is geen tijd om u even te vervelen, er is zoveel te doen, zoveel bekijks, zoveel te beleven. En dan heb ik het nog niet over de after party's die memorabel zijn. Je moet het echt meemaken om het te geloven."

De wedstrijd zal opnieuw gereden worden op het meest uitdagend parcours te Saalfelden (Oostenrijk). Een zeer snel circuit waar topsnelheden gehaald worden, met een groot hoogteverschil, een helling waarbij men gewoon naar de hemel kijkt tijdens de beklimming, zware remzones, en zoveel meer...en dat alles temidden van een fantastisch uitzicht in de bergen.

Mochten jullie interesse hebben om deel te nemen, zelfs indien jullie niet veel kartervaring hebben, treuzel dan niet en neem vrijblijvend contact met Peter Hopmans voor meer informatie. Dit kan via het email adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Page3